Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valokuvaamo.net 
Uuden ajan valokuvaamo

 

Passikuvat suoraan poliisille

 

Palvelut ja hinnat

PASSIT JA VIISUMIT

Passikuvaus: 20,00
Viisumikuvaus: 25,00
Passi- ja viisumikuvaus: 30,00
Profiilikuvaus passikuvauksen yhteydessä: 50,00
Varaa aikasi tästä

 

PROFIILIKUVAUS (lisämuokkaukset: 1kpl 15,00 - 2kpl 25,00 - 3kpl 35,00)

Hyvät kuvat erottuvat joukosta, joten tule siis studiollemme ottamaan itsestäsi persoonalliset ja tyylikkäät profiilikuvat esimerkiksi facebookiin, CV:hen, käyntikorttiin, tai nettisivullesi. Myös matrikkelikuvaukset.
20 kuvaa, joista käsitellään yksi kuva. 50,00
50 kuvaa, joista käsitellään kaksi kuvaa. 70,00
100 kuvaa, joista käsitellään neljä kuvaa. 90,00
Kuvat toimitetaan sähköisesti
Varaa aikasi tästä

 

LAPSIKUVAUS (myös 1v kuvaus)

Teetä ikuinen muisto läheisistäsi, lapsistasi tai kavereistasi. Kerro meille toiveesi niin teemme niistä totta. Kuvaus joko studiossa tai muussa toivotussa paikassa esimerkiksi kuvattavan kotona. Kuvista valitaan kolme kuvaa muokattavaksi (lisämuokkaukset 10e/kuva).
Lapsikuvaus 90e lapsi. Kaksi lasta 120e
Kuvat toimitetaan sähköisesti
Varaa aikasi tästä

 

YLIOPPILASKUVAUS

Hanki itsestäsi yksilölliset ja tyylikkäät ylioppilaskuvat Valokuvaamo.netistä. Kuvaukset studiossa, miljöössä tai molemmissa. Voit myös samalla ottaa hauskan yhteiskuvan kaverisi kanssa. Kerro meille toiveesi niin tehdään niistä totta.
Studiossa 90e tai miljöö 99e. Molemmat 149e
Sisältää noin 100-200 kuvaa, joista käsitellään 3 parasta kuvaa (lisämuokkaukset 1kpl 15e, 2kpl 25e, 3kpl 35e).
Meiltä myös ylioppilasjuhlien kuvaukset 80e tunti.
Kuvat toimitetaan sähköisesti

 

HENKILÖSTÖKUVAUS
Toteutamme yrityksesi henkilöstönkuvauksen vaivattomasti ja nopeasti asiakkaan toiveet huomioiden. Tuomme kannettavan studiomme joko yrityksenne tiloihin tai vaihtoehtoisesti henkilöstönne voi tulla studiollemme sovittuna aikana.
Pyydä tarjous
Kuvat toimitetaan sähköisesti
Varaa aikasi tästä

 

HÄÄKUVAUS

Hääpäivä on elämäsi tärkein päivä, joten tilaa meidät ikuistamaan tämä ainutlaatuinen ja ikimuistoinen päiväsi tunteella ja taidolla. Pyrimme räätälöimään kullekin hääparille mieluisan yksilöllisen kuvauspaketin. Teemme hääkuvauksia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Muu Suomi sopimuksen mukaan.
Kiitoskorttikuvaus studiossa, sisältää n. 100 otosta, josta valitaan yksi kuva kiitoskorttiin 90e (kiitoskortit alk. 1,50e)
Vihkiminen 199e
Potrettikuvaus studiossa tai miljöössä 200e
Vihkiminen ja potrettikuvaus miljöössä 300e
Vihkiminen, potrettikuvaus studiossa tai miljöössä ja hääjuhla (5 tuntia 600e, 7 tuntia 800e)
Dokumentaarinen hääkuvaus aamusta yöhön ja potrettikuvaus studiossa tai miljöössä (9 tuntia 1000e, 11-12 tuntia 1250e)
Mahdollisuus saada toinen kuvaaja 250 euron lisähintaan, jolloin pystytään kuvaamaan sekä sulhasen että morsiamen häävalmistelut. Kahdella kuvaajalla häistä saadaan muutenkin parempi kokonaiskuvaus häistä.
Paketit sisältävät parhaimpien kuvien muokkaukset ja toimituksen sähköisesti tai muistitikkulla 20e (sisältyy dokumentaariseen kuvaukseen.
Varausmaksu 200e (hyvitetään loppusummasta) ja maksetaan varauksen yhdeydessä

 

POLTTARIKUVAUS

Tule meille viettämään ikimuistoiset polttarit hauskan ja rennon polttarikuvauksen merkeissä. Kuvaukseen sisältyy yhteiskuvaus ja kuvaus päivän sankarista. Myös muilla osallistujilla on mahdollisuus tilata itsestään kuvauksen samalla. Lisähintaan voimme tilata studiollemme myös ammattimeikkaajan. Voimme myös tulla kuvaamaan polttareitasi muualle kuin studiollamme tai ikuistaa vaikka koko päivän.
Ensimmäinen tunti 150e, jonka jälkeen 50e/30min. Pakettiin sisältyy kolme valittua muokattua kuvaa (lisämuokkaukset 1kpl 15e, 2kpl 25e, 3kpl 35e).
Lisäkuvaukset 30e/hlö sisältää noin 30 otosta, joista valitaan yksi kuva muokattavaksi (lisämuokkaukset 1kpl 15e, 2kpl 25e, 3kpl 35e).
Kuvaaja mukaan ikuistamaan polttareitasi. Ensimmäinen tunti 100e, jonka jälkeen 60e/tunti

 

BOUDOIR-KUVAUS

Mikä olisikaan paras huomenlahja miehellesi kuin sensuellit boudoir-kuvat. Voit tietenkin myös tilata kuvauksen vain omaksi iloksesi tai kenties tehdä kalenterin itsestäsi lahjaksi jollekin.
Noin 200 kuvaa 120e. Sisältää 5 muokattua kuvaa (lisämuokkaukset 1kpl 15e, 2kpl 25e, 3kpl 35e).

 

KIHLAKUVAUS

Kihlakuva on hieno muisto elämäsi tärkeästä hetkestä. Saat Valokuvaamo.netistä toiveittesi mukaiset kihlakuvat. Kuvaus tapahtuu joko studiossa tai miljöössä.
Kihlakuvaus (studiossa tai miljöössä) 90e
Kihlakuvaus (studiossa sekä miljöössä) 120e
Sisältää n. 200 ototsta, josta muokataan viisi asiakkaan toivomaa kuvaa.
Kaikki kuvat toimitetaan sähköisesti

 

LEMMIKKIKUVAUS

Lemmikkisi on valokuvan arvoinen teetä siitä siis ikuinen muisto. Meillä on monen vuoden kokemus lemmikkien kuvaamisesta ja käsittelystä. Kuvaus tapahtuu aina lemmikkien ehdoilla, sillä jokainen eläin on erilainen. Jotta kuvaus onnistuisi mahdollisimman hyvin, olisi hyvä antaa kuvattavan tutustua valokuvaajaan kaikessa rauhassa.
Kuvaamme asiakkaan toiveiden mukaan joko studiollamme tai muussa sovitussa paikassa. Kuvaamme myös eläinaiheisia tapahtumia, kuten näyttelyitä ja kilpailuja.
Hinta 90e per lemmikki. Kaksi lemmikkiä kerralla 120e
Sisältää noin 70 kuvaa joista käsitellään 3 parasta (lisämuokkaukset 1kpl 15e, 2kpl 25e, 3kpl 35e).
Kuvat toimitetaan sähköisesti

 

MUOTOKUVAUS

Teetä ikuinen muisto läheisistäsi, itsestäsi tai kavereistasi. Kerro meille toiveesi niin teemme niistä totta. Kuvaus joko studiossa tai muussa toivotussa paikassa esimerkiksi kuvattavan kotona. Kuvista valitaan neljä kuvaa muokattavaksi (lisämuokkaukset 10e/kuva).
Perhekuvaus sisältää yhteiskuvauksen ja kuvat jokaisesta erikseen alk. 120e
Kaverikuvaus alk. 90e
Merkkipäiväkuvaus alk. 80e
Kuvat toimitetaan sähköisesti

 

JUHLAKUVAUS

Mikä olisikaan parempi tapa ikuistaa elämäsi tärkeät hetket kuin valokuva. Kuvaamme kaikenlaisia juhlia oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, kastejuhlat, valmistujaisjuhlat tai hautajaiset.
Kuvaamme asiakkaan toiveiden mukaisesti oli sitten kyseessä kaiken kattava dokumentaarinen tai perinteisempi kuvaus. Kuvaukseen voi liittää potrettikuvauksen joko paikan päällä tai studiollamme. Studiomme voi myös siirtää juhlapaikalle.
60e tunti. Kaksi kuvaajaa 100e tunti.
Kuvat toimitetaan sähköisesti

 

TAPAHTUMAKUVAUS

Hanki lisänäkyvyyttä yrityksellesi ja tapahtumallesi kuvilla. Sosiaalisessa mediassa kuvilla on suuri merkitys, siksi kannattaakin panostaa laadukkaisiin kuviin ja pyytää ammattilainen hoitamaan tapahtumasi kuvaus. Kuvaamme kaikenlaisia tapahtumia ympäri Suomea, kuten yritysjuhlia, erilaisia avajaisia, poliittisia tilaisuuksia, festivaaleja, konsertteja, muotinäytöksiä ravintolatapahtumia jne. Suuremmissa tapahtumissa kannattaa käyttää kahta kuvaajaa saadaksesi mahdollisimman kattavan kuvauksen tapahtumasta.
60e tunti. Kaksi kuvaajaa 100e tunti.
Kuvat toimitetaan sähköisesti

 

KIINTEISTÖKUVAUS (varaa ajoissa)

Asuntoja myytäessä kuvat ovat tärkeitä ja hyvillä kuvilla myyt asuntosi nopeammin. Tilaa siis meidät kuvaamaan myytävä asuntosi ja säästät itseltäsi aikaa ja vaivaa. Meillä on monen vuoden kokemus asuntokuvauksesta. Kuvaus on mahdollista myös 180 asteen laajakulmalla, jolloin yhteen kuvaan saadaan mahtumaan koko huone.
Alle 40 neliötä 120e
Alle 70 neliötä 190e
Alle 100 neliötä 260e
Alle 200 neliötä 330e
yli 200 neliötä 390e
Sisältää kuvien muokkaukset. Kuvat toimitetaan sähköisesti. Hintoihin lisätään mahdolliset matkakorvaukset.

 

TUOTEKUVAUS

Saat meiltä tuotekuvat nettisivuillesi tai mainoksiisi nopeasti ja edullisesti. Kuvaus tapahtuu joko studiollamme tai asiakkaan tiloissa.
Alkaen 60e tunti tai tuotemäärän mukaan (sopimuksen mukaan)
Sisältää kuvien muokkaukset ja toimituksen sähköisesti

 

RIPPIKUVAUS

Rippikuvaukset niin studiossa kuin miljöössä. Teemme miljöökuvaukset Lauttasaaren hienoissa rantamaisemissa. Teemme kuvauksia myös valitsemassanne kohteessa, jolloin hintaan lisätään matkakustannukset. Pakettiin kuuluu muokattujen kuvien lisäksi kaikki muutkin kuvat. Kuvat toimitetaan sähköisesti tai dvd:llä/tikulla. Mahdollisuus myös konfirmaatio- ja juhlakuvaukseen.
Noin 200 kuvaa studiossa tai miljöössä, joista käsitellään neljä parasta. 80e
Studio- sekä miljöökuvaus samalla kertaa 120e. (Lauttasaaressa)
(lisämuokkaukset 1kpl 15e, 2kpl 25e, 3kpl 35e)

 

MUUT KUVAUKSET
Ota yhteyttä